Falukarácsony 2018

December 16-án, advent 3. vasárnapján került megrendezésre a hagyományos karácsonyi ünnepség és adventi vásár a művelődési házban. A program ezúttal is nagy érdeklődés mellett zajlott, szépen megtelt a művelődési ház nagyterme.

Az ünnepi műsort Tóth Renáta és Horváth Dominik nyitó dallamai indították, majd Molnárné Hosszu Klaudia, a művelődési ház vezetője köszöntötte a jelenlévőket. Az ünnepélyes gondolatok után kezdetét vette a karácsonyi kulturális műsor, melyben az oszkói óvodások, a győrvári Béri Balogh Ádám Általános Iskola tanulói, az Oszkói Tánccsoport, Tóth Renáta, Nagy Henrietta, és az Oszkói Daloskör csillantotta meg tudását. A műsor zárásaként egy közös karácsonyi dallal köszöntöttük a közelgő ünnepet. A dalban részt vett kicsi és nagy, gyermek és szülő egyaránt.

Az ünnepség végeztével kezdetét vette az ilyenkor megszokott adventi vásár, finom harapnivalókkal, teával, forralt borral adva hangulatot a jóízű beszélgetésekhez. Az Édes Vidék Cukrászműhely finom süteményei iránt is nagy volt az érdeklődés.

Köszönjük mindazoknak, akik valamilyen formában hozzájárultak ennek a szép vasárnap délutánnak a sikeres lebonyolításához!

Végezetül engedjék meg, hogy áldott, békés karácsonyt és örömökben gazdag újesztendőt kívánjuk mindnyájuknak!

Művelődési Ház Oszkó