EU » Magyarország » Vas Megye » Oszkó Község 2021 10. 24. 00:54


Falukarácsony 2018

December 16-án, advent 3. vasárnapján került megrendezésre a hagyományos karácsonyi ünnepség és adventi vásár a művelődési házban. A program ezúttal is nagy érdeklődés mellett zajlott, szépen megtelt a művelődési ház nagyterme.

Az ünnepi műsort Tóth Renáta és Horváth Dominik nyitó dallamai indították, majd Molnárné Hosszu Klaudia, a művelődési ház vezetője köszöntötte a jelenlévőket. Az ünnepélyes gondolatok után kezdetét vette a karácsonyi kulturális műsor, melyben az oszkói óvodások, a győrvári Béri Balogh Ádám Általános Iskola tanulói, az Oszkói Tánccsoport, Tóth Renáta, Nagy Henrietta, és az Oszkói Daloskör csillantotta meg tudását. A műsor zárásaként egy közös karácsonyi dallal köszöntöttük a közelgő ünnepet. A dalban részt vett kicsi és nagy, gyermek és szülő egyaránt.

Az ünnepség végeztével kezdetét vette az ilyenkor megszokott adventi vásár, finom harapnivalókkal, teával, forralt borral adva hangulatot a jóízű beszélgetésekhez. Az Édes Vidék Cukrászműhely finom süteményei iránt is nagy volt az érdeklődés.

Köszönjük mindazoknak, akik valamilyen formában hozzájárultak ennek a szép vasárnap délutánnak a sikeres lebonyolításához!

Végezetül engedjék meg, hogy áldott, békés karácsonyt és örömökben gazdag újesztendőt kívánjuk mindnyájuknak!

Művelődési Ház Oszkó

nincs vélemény

nincs még hozzászólás

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.