EU » Magyarország » Vas Megye » Oszkó Község 2021 10. 23. 23:36

Kereplőállítás

Kereplőállítás

Meghívó

A Hegypásztor Kör szeretettel meghívja a 2012. július 21-én megrendezésre kerülő Kereplőállításra és Aratóáldomásra.

A rendezvény ez alkalommal is a Hegypásztor Kör szőlőhegyi területén kap helyet. A program 14.00 órától veszi kezdetét. A délután folyamán a kereplőállítás mellett terveink szerint sor kerül kenyérsütésre, annak minden munkafázisával együtt (cséplés, magtisztítás, őrlés, dagasztás).

 

A rendezvény keretében meghirdetésre kerül a „Könnyű nyári édességek” pályázat, melyre a térségből várjuk süteményüket bemutatni és megversenyeztetni hajlandó asszonyokat, lányokat és nem utolsó sorban férfiakat. A süteményeket a helyszínen pavilonokban kell kóstoltatni, fajtánként 1 tepsi süteményt várunk. Az elkészült remekműveket szakértő bizottság zsűrizi és értékeli.

A versenyre előzetes jelentkezést várunk a hegypasztor@oszko.hu e-mail címre, vagy a 9825 Oszkó, Molnár Antal u. 4. címre. A jelentkezésnél kérjük írja le a nevét, címét, az elkészítendő sütemény nevét és receptjét. Jelentkezési határidő 2012. július 19.

 

A délután másik versenye a madárijesztő készítő verseny. Várjuk az Ötletes madárijesztőket, melyek a verseny után a hegyen kerülnek elhelyezésre. A madárijesztőkkel a helyszínen lehet nevezni.

 

A délután folyamán beszélgetés zajlik majd az aktuális szőlészeti munkákról és a hegyháti helyi termék előállításról, fejlesztési lehetőségeiről. Mindezek mellett színpadi produkciókkal és interaktív programokkal várjuk kedves vendégeinket.

Hegypásztor Kör

nincs vélemény

nincs még hozzászólás

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Sorry, the comment form is closed at this time.