A Birkás Pálinka Kft. győrvári pálinkafőzdéjében ma már közel 30 fajta gyümölcspálinka készül (szilva, körte, vilmoskörte, törköly, kajszibarack, meggy, cseresznye, feketeszeder, bodza, vadszilva, fekete berkenye, birsalma, málna, othello szőlő, kökény, stb.) hagyományos rézüstben, fatüzeléses rendszerrel. A gyümölcs termelésétől (több fajta saját ültetvényükön terem) illetve beszerzésétől a palackozásig mindent a családi vállalkozás végez, így tudják garantálni pálinkáik kiváló minőségét. A különleges italok 48% és 40%-os alkoholtartalommal kerülnek forgalomba.
Az Oszkóban élő Birkás István pálinkái kizárólag ellenőrzött gyümölcsből, a legmagasabb fokú minőségi elvárásoknak eleget téve készülnek, hagyományos és modern technológiák ötvözésével. A pálinkák valódi kisüsti gyümölcspálinkák, melyek nyugat-magyarországi gyümölcsökből helyben készülnek. A 48 fokosakat (átlátszó üvegben) a klasszikus házipálinkát kedvelőknek ajánljuk. A 40 fokosakat (sötét üvegben) a modernebb, kisebb alkoholtartalmú italok fogyasztóinak kínáljuk, ezért ezek megjelenése is vagányabb, fiatalosabb.