Felhívás tanfolyamra

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a Martineum Felnőttképző Akadémia által szervezett 650 órás, tanúsítványt adó zsúptető készítő képzésre! A képzés tervezetten két helyszínen, Oszkón és Szombathelyen fog zajlani. A képzés során az elmélet aránya 30%, a gyakorlat aránya 70% lesz.  A képzés 2012. január első heteiben kezdődik.

A képzésre jelentkezni 2012. január 6-ig lehet a kitöltött jelentkezési lappal személyesen, vagy a kepzes@martineum.hu e-mail címen, érdeklődni pedig a 30/424-14-76-os telefonszámon!

A képzéshez szükséges iskolai előképzettség: legalább az általános iskola nyolc osztályának elvégzése.

A képzés elvégzésével olyan speciális tudásra tesznek szert a hallgatók, amely napjainkban kiveszőben van. A zsúptetők készítés, javítás autentikus személyektől való elsajátítása révén közvetlen értékmentés zajlik. A zsúp, mint alapanyag a parasztházak, présházak és melléképületek fedésén kívül számtalan lehetőséget rejt magában, pl. padok, kültéri asztalok, madáretetők tetejeként is szolgálhat.
A képzés lezárásakor a gyakorlati bemutatóra kerül sor, ahol a résztvevők számot adnak a képzés során elsajátított gyakorlati tudásról. Erre az alkalomra meghívásra kerülnek a résztvevők esetleges foglalkoztatásában érintett szervezeteket (a szakmaterületen működő vállalkozások, Intézmények).

A tanfolyamon való részvétel ingyenes a Szlovénia – Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 támogatásának köszönhetően. Részletek a mellékelt dokumentumokban.

VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT !

Képzési tájékoztató letölthető itt!

Jelentkezési lap WORD-formátumban elérhető itt!